Vesel Božič ter srečno in uspešno leto 2021

Čestitka 2021

Objavljeno v Izotech založba |

Izobraževanja in usposposabljanja IZOTECH založbe

IzobraževanjePOVABILO NA BREZPLAČNE SEMINARJE

Kot družbeno odgovorna založba vam s tem obvestilom sporočamo, da smo zaradi slabe epidemiološke napovedi in po priporočilih NIZJ primorani prestaviti termine brezplačnih seminarjev, katere smo za vas želeli izpeljati v mesecu oktobru. Zaradi razglasitve epidemije so termini seminarjev zaenkrat prestavljen za nedoločen čas.

Z veseljem vas obveščamo, da bomo v jeseni pričeli izvajati brezplačne seminarje s področja tehnike in tehnologije, s področja neobveznega izbirnega predmeta tehnika in naravoslovja in tehnike.  Vabimo vas v našo družbo. Pridite, mi pa se bomo potrudili, da bomo seminarje izvajali varno, zanesljivo in strokovno. Vaši odzivi na našo brezplačno ponudbo bodo pomembni za naše načrtovanje izvedb seminarjev.

Več o seminarjih …

Objavljeno v Neuvrščeni |

Letak Tehnika in tehnologija 2020/2021 – predstavitev

tit1

Spoštovana učiteljica, spoštovani učitelj!

Na vas se obračamo z dopisom, v   katerem bi vam radi podali informcije o   učbeniških kompletih za pouk tehnike   in tehnologije, izbirnih predmetov v 7.,   8. in 9 razredu ter neobveznem   izbirnem predmetu v 4., 5. in 6. razredu.

V krogu ustvarjalnih idej in izvedljivih   rešitev, da boste tako tudi vi pripomogli   k večji prepoznavnosti praktične   tehnike, za katero učenci ne smejo biti prikrajšani. Več……

 

Objavljeno v Izotech založba |